За девета поредна година Националното сдружение на сираците в България, организира незабравима празнична вечер на 31 абитуриенти в неравностойно положение от училища в Плевен и областта, както и зрелостници от КСУДС град Роман.

Специалната вечер бе открита от Председателя на НССБ Слави Михайлов, който благодари на всички добри хора, които помогнаха с тоалети и обувки на зрелостниците през изминалите два месеца и осъществиха празничната бална вечер. От името на Кмета на Плевен и Председателя на общинския съвет всички присъстващи бяха поздравени от Заместник кмета Eлина Димитрова, която ги насърчи да бъдат добри и ги увери, че в лицето на общинското ръководство и Община Плевен винаги могат да разчитат на подкрепа и след завършването им на средно образование.

Специално внимание обърнаха заместник кмета Eлина Димитрова и Слави Михайлов на абитуриентите и техните учители, като им връчиха и лични подаръци с козметика и парфюми осигурени от дарители на инициативата.

Празничната програма бе открита от талантливите ученици от НУИ "Панайот Пипков" Плевен, след което професионален диджей и популярни певци допринесоха за настроението на всички в прекрасния ресторант "Ростов" в Плевен.

Жури от организатори и спонсори на звездната вечер избраха за Мис и Мистър "Звезден бал 2024" възпитаниците от КСУДС град Роман Валерия и Светослав, които показаха завидни умения в танците с различни стилове музика и получиха подаръци от магазин "Мистик", "Балистик", Медицински университет Плевен. Тази година директори на училища не скриха задоволството си от перфектната организация и поднесоха лични подаръци и поздравления към организатора на събитието Слави Михайлов.

Национално сдружение на сираците в България изказват огромна благодарност към всички добродетели, които помогнаха за звездната вечер, сред които младият рали пилот от Плевен Александър Томов, общинския съветник от Плевен Петя Василева, парти агенция "Викториоленд", магазин за бижута и аксесоари "Мистик" град Плевен, община Плевен и много др. Над 300 са подпомогнатите абитуриенти през тези девет години обобщи с признателност и благодарност Слави Михайлов.