Вече официално можем да кажем, че наближава времето, в което ще трябва да извадим летните си тоалети от гардероба. Оставяйки настрана дебелите дрехи, като пуловери и якета, посягаме към по-лежерни облекла от типа тениски и къси панталони. Предлагаме на вашето внимание три артикула, които задължително трябва да имате в своя гардероб, за да можете успешно да посрещнете предстоящите летни предизвикателства.

Тениски

Макар и да изглеждат сравнително семпло, белите тениски са абсолютно незаменими, особено през топлите месеци. Можете лесно да ги комбинирате със сако, например, за да постигнете елегантна бизнес-кежуъл визия. Тениските традиционно са сред най-носените дрехи в гардероба ни, защото ги използваме дори през зимата. Под пуловер или дебела блуза, тениската винаги намира своето място.

Цветни, бели или черни, тениските не бива да липсват от гардероба ни за лятото. Особено имайки предвид, че както бе споменато, можем да ги съчетаем практически с всичко. Прилепнали или по-свободни, с тениските можем да създадем успешна бизнес-кежуъл визия, особено в комбинация с чифт дънки от Fashion Days. А можем и просто да ги облечем, излизайки на по бира с приятели.

Къси панталони

Какво се съчетава най-добре с тениска, ако не чифт дамски къси панталони? Деним, памук или лен, късите панталони се предлагат в най-различни форми, цветове и дължини. Цветни или едноцветни, те са задължителен елемент от гардероба ни през топлия сезон. А с подходяща дължина, можем дори да ги носим в офиса, гонейки вече споменатата бизнес-кежуъл визия.

Късите панталони можем да съчетаем с бяла тениска или риза, лесно добавяйки сако или дори яке. Разбира се, ако ни предстои разходка в парка или спонтанно пътуване до морето, късите панталони са първият ни избор. Освен това, те помагат за това да се сдобием с хубав тен, излагайки себе си на слънчева светлина.

Кецове

Едни от най-удобните и практични обувки, които можем да имаме, кецовете са изключително важен артикул. Без значение дали са в модерни форми и цветове, или обратното - семпли и едноцветни, кецовете ни помагат да създадем визия, която е едновременно атрактивна и комфортна. Дори през топлите месеци, когато сме изкушени да носим сандали, кецовете имат своята незаменима роля. В офиса можем да ги съчетаем с риза и панталон, а защо не и с обикновена тениска. Всичко това може и да се комбинира за максимално удобство по време на релаксираща почивка или разходка в планината.